In urma cu o saptamana Jessica Alba a fost fotografiata de paparazzi in timp ce cumpara jucarii dintr-un magazin din Beverly Hills. Frumoasa actrita in varsta de 27 de ani este casatorita cu producatorul Cash Warren, iar pe data de 7 iunie a dat nastere primului copil al cuplului, o fetita, pe care au numit-o Honor Marie.

Cu toate acestea, Jessica arata ma bine ca oricand! Formele ei sunt neschimbate, iar sanii "de mamica" nu fac decat sa ii desavarseasca imaginea de "bomba sexy". Pentru a vedea fotografiile realizate de reporterii care au intampinat-o langa magazinul Trader Joes din Beverly Hills, click aici.

Jessica a declarat recent ca fiica sa nu va fi copil-vedeta. Potrivit spuselor actritei, Honor Marie va trebui sa isi termine studiile inainte de a se ocupa de propria cariera.

Jessica Alba s-a nascut in California, Statele Unite si si-a inceput cariera de actrita la varsta de 13 ani. "Camp Nowhere" si "The Secret World of Alex Mack" sunt primele filme in care a jucat. Multi dintre noi au cunoscut-o insa in rolul luptatoarei Max Guevara din serialul TV "Dark Angel". Cele mai recente proiecte cinematografice ale actritei sunt "The Eye" (2008) si "Sin City 2", programat sa apara pe marile ecrane in 2009.

Yuppy a publicat mai multe poze cu frumoasa Jessica Alba.


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.