Cei care asteapta o viata cu gandul ca vor ajunge milionari in dolari sau miliardari in euro, ar fi bine ca dupa ce citesc acest articol sa se intrebe o data in plus daca asteptarea face bine...

Cativa dintre cei mai instariti tineri din lume abia au depasit varsta majoratului, altii mai au de asteptat pana sa inlocuiasca legal milkshake-ul cu berea, dar toti au ceva in comun: conturi alimentate constant cu milioane de dolari. Daca la noi numarul tinerilor bogati este destul de mic, haideti sa vedem cum sta treaba in randul pustanilor din strainatate.

Pe primul loc in topul celor mai bine platiti tineri din lume se afla LeBron James, baschetbalist in NBA, care a castigat anul trecut nici mai mult nici mai putin de 27 de milioane de dolari.

Reggie Bush, un tanar de culoare, jucator profesionist de fotbalul American, a castigat la varsta de 22 de ani 24 de milioane de dolari, doar anul trecut.

Ramanem in sfera sportului si o mentionam pe cunoscuta jucatoare de tenis, Maria Sharapova, in varsta de 21 de ani, care a inregistrat anul trecut venituri de 23 de milioane de dolari.

Si Michelle Wie a castigat din tenis, la varsta de 18 ani, "doar" 19 milioane de dolari.

Celebrul actor care a interpretat rolul lui Harry Potter, Daniel Radcliffe, are o cifra a veniturilor egala cu varsta sa: 20. Doar ca este cu 6 zerouri in coada...

Cititi in Yuppy si alte exemple de tineri deosebit de bogati, unii dintre ei chiar din Romania.


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.