Intelese si percepute initial ca niste vacante de lux, adresate in special vedetelor sau mogulilor, croazierele s-au accesibilizat mult, mai ales in ultimii ani. In principiu, daca iti permiti o vacanta la un hotel de patru stele esti apt financiar pentru a incerca si o calatorie pe ape. Iar experienta merita tot efortul.

  • Marea Adriatica, Insulele Croatiei – de la 370 euro
Daca exista in Europa locuri care sa rivalizeze prin frumusete insulele Greciei – acestea se afla pe Coasta Dalmata. Frumusetea Croatiei cu cele peste 1000 de insule ale sale este binecunoscuta in randul turistilor de pretutindeni. Aceasta croaziera dureaza opt zile si se face la bordul unei nave de categoria A. Preturile sunt destul de accesbile variind in functie de perioada si pozitia cabinei de la 370 la 590 de euro. Imbarcarea este din portul Opatija iar opririle planificate sunt in insula Krk, insula Rab, Long Island, Insula Molat, Losinj si Cres. Pachetul include croaziera conform programului, cazarea pe vas si regimul demipensiune. Nu sunt incluse taxele portuare si suplimentele pentru cina.

Click aici pentru a descoperi si alte croaziere sub 1.000 de euro: pe Nil (de la 599 de euro), in Capitalele Baltice (de la 600 euro), in Grecia insulara si Turcia (de la 749 euro), pe Mediterana de Vest si Maroc (de la 950 de euro).