In cazul in care iPhone-ul incrustat cu diamante, in valoare de 25.000 de euro sau Princess Plus iPhone, de 113.000 de euro nu au reusit sa satisfaca cele mai rafinate gusturi, cei de la Amosu uimesc din nou, lansand pe piata cel mai scump iPhone din lume: incrustat cu diamante

Amosu Ultimo Diamond (aproximativ 114.000 euro) a devenit lider incontestabil in acest clasament al celor mai scumpe iPhone-uri din lume, reusind sa surclaseze modelul Princess Plus iPhone.

Se pare ca acestui concept nou, extrem de stralucitor, nu-i liseste nimic. Impodobit cu 1.179 diamante care insumeaza 16,18 carate, iPhone-ul este realizat manual, din materiale de calitate superioara si de catre cei mai iscusiti specialisti in domeniu, iar la toate acestea se adauga cea mai performanta tehnologie in domeniu.

Este evident motivul pentru care Amosu Ultimo Diamond este un model unic in lume. Ecranul este decorat cu 458 de diamante, in timp ce, carcasa din spate este realizata in totalitate din aur alb de 18 carate, icrustat, de asemenea, cu 660 de diamante.

Amosu Ultimo Diamond


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.