Celulita a fost declarata inamicul numarul 1 al tuturor femeilor. Daca noi, femeile obisnuite, ne-am impacat cu ideea ca nu vom avea niciodata picioare si funduri perfecte, fara pic de celulita, nu putem spune acelasi lucru si despre vedete.

Le admiram in pictoriale incendiare, suspinam dupa garderoba lor glamour si le invidiem pentru iubitul celebru si bogat. Insa, datorita paparazzilor am avut ocazia de a descoperi ca si starurile sunt fiinte normale, care se lupta cu aspectul neplacut de coaja de portocala, cu riduri si sani lasati. Asa ca ne-am hotarat sa facem un top al vedetelor cu celulita, pentru a va demonstra, pentru a nu stiu cata oara, ca nici macar vedetele nu arata ele.

10. Beyonce.Renumita pentru formele ei generoase, fruntasa in topurile celor mai sexy femei din lume, Beyonce nu reuseste sa scape de pacatoasa celulita. Oricat s-ar stradui, cu diete sofisticate, ore in sir petrecute la sala de forta, Beyonce nu pare sa aiba prea multe sanse de castig.

9. Jennifer Lopez a reusit sa scape de cele 22 kg acumulate in timpul sarcinii in timp record, dar urmele de celulita isi fac inca simtita prezenta pe trupul sexy al cantaretei latino. La cat de ambitioasa este JLo, sunt sigura ca foarte curand ne va surprinde cu un pictorial extrem de sexy in care isi va prezenta cu mandrie noile forme dobandite cu sudoarea fruntii.

8. Karolina Kurkova
este unul dintre cel mai renumite topmodele. Asemanarea cu Brigitte Bardot i-a deschis nenumarate usi si i-a adus succesul mult visat. Dar cum orice inceput are si sfarsit, Karolina a fost aspru criticata, luna trecuta, la Festivalul de Moda de la Sao Paolo, dupa ce a aparut pe podium etaland o frumusete de celulita si o pereche de colacei dragalasi.

7. Kate Mossnu mai este ce a fost odata, steaua ei norocoasa fiind pe punctul de a apune. Contractele publicitare s-au imputinat, iar celulita continua sa faca ravagii pe fundul petrecaretei.

6. Eva Longoria.
Toti barbatii asteapta venirea verii pentru a vedea cat mai multe femei in costume sexy, minuscule, lasand imaginatia sa isi faca de cap. Printre cele mai dorite femei se numara si actrita Eva Longoria. Insa, anul acesta, Eva nu a reusit sa ne surpinda, dezamagind intreaga suflare masculina dupa ce s-a afisat intr-un costum de baie portocaliu, care nu reusea sa ii ascunda celulita evidenta si abdomenul rotunjit.

5. Sharon Stone,faimoasa pentru scenele fierbinti de sex din “ Basic Instinct”, anii si-au lasat amprenta pe fizicul odata impecabil al actritei. Paparazii au surpins-o pe yachtul noului iubit si s-au speriat de privelistea oferita de Stone: fund flasc, plat si lipsit de atitudine.

Click aici pentru a vedea fruntasele topului.

Vedete cu celulita


Tyra Banks: "Kiss my fat ass!"


Despre autor:

Kudika

Citeste articolul integral in Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.