Vocea lui Justin Timberlake va putea fi auzita in noua parte a filmului de animatie "Shrek", unde cantaretul va interpreta rolul unui tanar care trebuie instruit pentru a deprinde manierele unui rege, relateaza cotidianul USA Today, citat de Mediafax. Justin Timberlake va juca alaturi de iubita lui, Cameron Diaz, in "Shrek 3", programat sa ruleze in cinematografe din mai 2007. "Timberlake va juca rolul unui tanar King Arthur sau "Artie", un elev de liceu rebel care nu are nici un interes in a deveni si a se comporta precum un rege", spune Aron Warner, producatorul filmului. Shrek (vocea: Mike Myers) va avea misiunea de a-l invata pe Artie cum sa se poarte ca un rege.

Diaz, care este vocea sotiei lui Shrek, Fiona, nu a avut nici un cuvant de spus legat de participarea in film a lui Timberlake, a tinut sa precizeze Warner. "Dorinta noastra a fost de a aduce pe cineva care se bucura de vizibilitate. Justin se potriveste perfect acestui rol", a spus producatorul. In "Shrek 2", un poster cu "Sir Justin" statea atarnat in dormitorul Fionei. In partea a treia "va fi implicat si un copil", dupa cum marturiseste Warner. "Invatandu-l pe Artie sa fie rege, Shrek isi depaseste fobia de a fi tata".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.