Antrenorul italian al Stelei, Walter Zenga, s-ar putea converti la ortodoxism o data cu casatoria sa cu romanca Raluca Rabedea. Fostul mare portar a luat aceasta decizie pentru a se putea cununa religios cu Raluca, avand in vedere faptul ca Zenga a mai fost casatorit de doua ori. "Este o treaba care ne priveste doar pe noi doi. Nu am trecut la ortodoxism si nu am luat o decizie definitiva, dar eu am mai fost cununat in ritul catolic si, daca vreau sa ma cunun in biserica trebuie sa trec la ortodoxism, religia Ralucai", a explicat Zenga.

Italianul s-a casatorit pentru prima data, la inceputul anilor '80, cu Elvira Carfagna cu care are un baiat de 17 ani, Jacoppo, fotbalist la echipa a doua a clubului Genoa. In anii '90, Zenga s-a mai casatorit o data cu Roberta Termali, insa nici aceasta casatorie nu a durat prea mult. Zenga este impreuna cu logodnica sa, Raluca, de doi ani si planuieste ca, dupa casatoria care este programata in vara acestui an, sa se stabileasca la Bucuresti, unde cei doi vor sa-si construiasca o casa.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.