Cantareata si de ceva vreme vedeta de televiziune, Andreea Banica (Blondy) a intrat iar in atentia presei. Sa nu va imaginati cumva ca a impresionat prin talentele sale vocale. Problema este alta. Dupa ce si-a aratat intr-un concert frumusete de chilotei, care mai mult descopereau anumite parti "rusinoase" ale trupului (stiti voi la ce ma refer, ca doar sunteti baieti destepti!), acum vine cu noutati. Intr-un material aparut in revista "Ciao" reiese ca Andreea a inceput sa cheleasca. Dovada? In timp ce isi misca lasciv soldurile la o petrecere, pe podea cadeau cu gratie suvite din capul blondinei.

Si cum artista a declarat sus si tare ca are un par natural si nu poarta niciodata mese, nu ne ramane decat sa ne exprimam ingrijorarea vizavi de podoaba capilara a vedetei. Oricum, Andreea nu ar trebui sa fie suparata. Solutii sunt, de la "Chel-stop" la ulei de ricin aplicat la radacina parului (produs garantat de bunica). Asta in cazul in care blonda nu ne-a mintit si chiar poarta suvite false. Ar fi pacat si i-ar creste nasul mare ca al lui Pinocchio.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.