Carlos Santana a fost dat in judecata de un fost angajat care sustine ca ar fi fost concediat pentru ca nu era "destul de aproape de Dumnezeu", transmite Daily Telegraph in editia sa electronica. Bruce Kuhlman, in varsta de 59 de ani, sustine ca a fost concediat dupa ce Dr. Dan, guru din al carui cuvant Santana nu iese, a decis ca este prea batran pentru a atinge "iluminarea".

Unul dintre cei mai bogati muzicieni din America, Santana a devenit celebru dupa Festivalul de la Woodstock din 1969, iar ulterior a fost cucerit de religiile orientale. In plangerea depusa de Kuhlman se arata ca acesta a lucrat pentru Santana din 1988 si a fost concediat pentru motive care nu au legatura cu activitatea sa.

El pretinde despagubiri de aproape un milion de dolari. Datorita existentei unei legi care interzice concedierea din motive religioase, ar putea sa si obtina acesti bani. Avocatul muzicianului a refuzat sa faca vreun comentariu pe aceasta tema. Excentricitatea lui Santana nu este unica in lumea spectacolului. Paul McCartney, de exemplu, nu angajeaza decat vegetarieni.