Un cameraman din SUA sustine ca are o inregistrare video cu Madonna si jucatorul de baseball Alex Rodriguez facand sex. El vrea sa vanda caseta pentru doua milioane de dolari. Potrivit site-ului Bang Showbiz, imaginile au fost filmate in urma cu o luna, intr-un apartament in care se instalase o camera ascunsa. Aparatul i-a surprins pe Madonna si pe Alex Rodriguez, intretinand relatii amoroase pe o canapea. Aceste informatii au aparut intr-un moment critic pentru celebra cantareata, care incearca sa-si salveze mariajul cu regizorul Guy Ritchie. Unele ziare au sustinut ca Madonna ar fi avut o aventura cu Alex Rodriguez, dar artista a negat vehement
El vrea sa vanda caseta pentru doua milioane de dolari. Potrivit site-ului Bang Showbiz, imaginile au fost filmate in urma cu o luna, intr-un apartament in care se instalase o camera ascunsa.
Aparatul i-a surprins pe Madonna si pe Alex Rodriguez, intretinand relatii amoroase pe o canapea. Aceste informatii au aparut intr-un moment critic pentru celebra cantareata, care incearca sa-si salveze mariajul cu regizorul Guy Ritchie. Unele ziare au sustinut ca Madonna ar fi avut o aventura cu Alex Rodriguez, dar artista a negat vehement.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.