Tanarul de 24 de ani spune ca Oana Roman isi cauta un partener pentru nunta lui Cristi Chivu, iar el a acceptat doar sa o insoteasca
Mezina fostului premier Petre Roman s-a laudat in zadar cu noua sa achizitie sentimentala, caci superbul barbat alaturi de care s-a afisat la nunta lui Chivu cu Adelina a declarat, in exclusivitate pentru Click!, ca intre ei nu exista decat amicitie. Gesturile tandre s-au rezumat doar la un sarut, pe obraz, si nu au fost deloc pasionale.

Lucian, in varsta de 24 de ani, vine sa demoleze zvonul ca el si Oana Roman ar forma un cuplu.
Iar daca a insotit-o la spectaculoasa petrecere a nuntii dintre Cristi Chivu si Adelina Elisei, el sustine ca a facut-o doar de dragul fotbalistului: “Am luat-o, intr-adevar, pe Oana de acasa, cu masina, si am insotit-o la cheful de la Palatul Stirbei, dar asta nu inseamna ca sunt iubitul ei, asa cum a lasat ea sa se inteleaga. Daca stiam ca lumea ne va cupla si ca se va interpreta gresit amicitia noastra, renuntam sa mai onorez invitatia acesteia”, a declarat Lucian, in exclusivitate pentru Click!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.