Faptul ca are un iubit de ceva vreme, nu a impiedicat-o pe fitoasa Paris Hilton sa-i faca avansuri in mod grosolan faimosului fotbalist.

no Ronaldo (23) a aparut intr-un club de lux din Los Angeles, insotit de citiva prieteni. De cum si-a facut intrarea in local, reprezentantele sexului frumos s-au intrecut in ocheade, dar singura care s-a apropiat de masa lui a fost Paris Hilton. In cursul conversatiei, blondina mai avea putin si se urca pe el, mingiindu-l si incercind sa-l sarute. La un moment dat, si-a impins sinii spre fata fotbalistului.

Deloc impresionat, Cristiano a impins-o pe Hilton, spunindu-i ca l-a plictisit destul si e cazul sa dispara de la masa lui. Ranita in orgoliu, Paris a plecat cu coada intre picioare, nu inainte de a-i "arunca" in fata ca oricum este prea urit si sarac pentru ea. Starul de la Manchester United pare sa fie satul de femei. Tocmai a pus capat relatiei cu topmodelul Nereida Gallardo.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.