Natalie, fiica marelui cantaret Nate King Cole, a fost diagnosticata cu hepatita C in timpul unor analize de rutina, a anuntat purtatorul de cuvant al vedetei

„Am fost atat de norocoasa sa invat atat de mult din experientele trecutului. Sunt inconjurata de dragostea si sprijinul familiei mele, si al prietenilor mei' a declarat vedeta care vede boala ca o noua provocare in viata ei pe care o va intampina cu optimism si determinare, scrie in pagina electronica revista Time.

Medicul cantaretei de la spitalul Cedras-Sinai din Los angeles, Graham Woolf, a declarat ca Natalie a
raspuns bine la tratament si acum virusul este negativ, ceea ce-i da cantaretei mari sanse de vindecare.

Natalie a luat virusul pe cand era dependenta de droguri, perioada despre care vorbeste in autobiografia pe care a lansat-o in 2000 " Angels on My Shoulder" si in care recunoaste ca a luat stupefiante de tip LSD, coacina si heroina

Dupa un lung sir de intamplari in care si-a pus viata ei si a altora in pericol, artista a decis in 1983 sa urmeze un tratamnet de dezintoxicare in urma caruia a reusit sa scape de dependenta de droguri.

Castigatoare a opt premii Grammy, Natali in varsta de 58 de ani, nu va lasa ca boalasa afecteze lansarea noului ei album " Still Unforgettable", eveniment programat pentru 9 septembrie dupa cum informeaza MTV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.