Un cintaret de muzica populara povestea, la "De 3X femeie", nu stiu ce despre persoanele care-i "vine" in casa si-i "spune" diverse chestii, probabil foarte interesante, dar pe care le-am uitat de nervi. Am pentru CNA doua propuneri contradictorii: 1. Sa se dea o lege conform careia, de la angajatii televiziunilor la pedichiuristele si mecanicii auto invitati la "Ciao Darwin", nici o persoana din tara asta sa nu mai apara pe sticla inainte de a da o dictare prin care sa arate ca vorbeste o limba romana impecabila. 2. Daca e absurda propunerea 1, atunci rog sa fie invitata, la un talk show, si mamaita mea de la tara. Cu toate ca nu scapa decit foarte rar cite un "ei spune".

Dan Diconescu si-a incheiat, intr-o seara, emisiunea de pe OTV cu indemnul "Daca ceva nu va convine pe OTV, mutati pe DDTV!" Eu, ca telespectator cuminte si ascultator, as vrea sa-i adresez singurului jurnalist cu nume de televiziune din spatiul carpato-danubiano-pontic o intrebare cit se poate de respectuoasa: Daca, prin absurd, nu ne place nici pe celalalt post al dumneavoastra, avem voie sa mutam pe canale ale altora, dar echivalente ca dotare tehnica, gen TVRM sau Etno TV?

He, he, la ultima editie a emisiunii "Din dragoste", cautind prin public pe cineva care fusese inclus in desfasurator ca beneficiar al unei surprize, Mircea Radu mi-a amintit, pentru circa 31 de secunde, de Andreea Marin. Doar ca, spre deosebire de Andreea, lui i-a iesit ceva mai greu (experienta, ce sa-i faci!). Batrinica vinata a fost identificata de-abia dupa ce vreo patru fete, alese aleatoriu din public, au fost intrebate daca au prieten si, triste, au raspuns ca nu. Cel mai tare m-a tulburat insa zeul iubirii, cu o vorba pe care i-a zis-o unui tip care incerca disperat sa-si readuca nevasta linga cele doua fetite: "Fetele tale trebuie sa fie mai sus pe scara ierarhica decit tine". Bravo, Mirceo, din asta eu am inteles ca nenea ala avea, in organigrama familiei, o anumita pozitie pe care cele doua fete ar trebui s-o depaseasca. Se nasc niste intrebari: Bine, bine, dar cine le promoveaza si pe ce criterii? Si, daca-i devin sefe, pot sa-l propuna pentru concediere pe tatal lor? Sau macar sa-i dea avertismente si penalizari?

Imi pare rau ca Dinamo a luat bataie de la National, in special pentru ca, in copilarie, nu mai tin minte din ce cauza, am fost dinamovista. Ce ma deranjeaza si mai tare e ca am auzit ca, dupa ce i-a dat cafteala, Roberto Landi, tehnicianul invingatoarei, l-a mai si jignit pe Ioan Andone, antrenorul "ciinilor rosii". Asa cum a zis, la stiri, Andone (pe care-l admir, fiindca acum vreun an le recomanda baietilor lui sa citeasca literatura motivationala de Paulo Coelho), "macar atita lipsa de respect putea sa aiba" fata de el si Landi ala, cit sa nu inceapa cu declaratii publice enervante. Hai Dinamo!


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.