Duminica, de la ora 13.00, la postul Acasa, Loredana il are ca invitat pe celebrul actor Armand Assante. Loredana l-a cunoscut acum un an si jumatate.

Momentul intalnirii a fost amuzant pentru ca, desi nu il mai vazuse pana atunci, Loredana a avut surpriza sa constate ca Armand Assante o stia deja pentru ca o vazuse in cateva afise publicitare. Acum el s-a intors in Romania si a acceptat invitatia, desi a avut un program foarte incarcat. Cunoscutul actor, pe care romanii l-au urmarit in filme ca "The Mambo Kings" sau "Gotti", i-a facut cateva destainuiri Loredanei despre actorie, despre muzica si viata sa particulara. La intrebarea Loredanei daca ar accepta sa joace intr-un film romanesc cu buget limitat, el a raspuns "de ce nu?!" Atata timp cat ideea este valoroasa". La nici o zi, el a acceptat propunerea venita din partea unor tineri cineasti romani sa joace intr-un film produs de MediaPro Pictures, in regia lui Cristian Nemescu, scenariul de Tudor Voican si Cristian Nemescu.

CONCERT PAVAROTTI

Atmosfera de Sarbatoare este adusa si de Pavarotti. Astfel, vineri de la ora 23.30, Acasa va difuza concertul sustinut de maestru pentru refugiatii afgani. Sambata, imediat dupa slujba de inviere, celebrul artist va mai concerta o data pentru romani, de la ora 00.15.
Duminica, emisiunile cu iz latin vor fi la ele acasa, de la ora 18.00, "Cristina Show", iar de la 19.00, "Din culisele Premiilor "Lo Nuestro".

DE 3XTRADITII

Luni, de la ora 21.15, Mihaela Tatu are ca tema "Obiceiuri, meserii si traditii". Printre invitatii ei se afla: Dinu Iancu Salajan, Elena Merisoreanu, Mariana Anghel, familia Rednic si ansamblul de dansatori de muzica populara Teleorman.

OANA SARBU INCONDEIAZA OUA

Gazdele echipei de la "Vino, mama, sa ma vezi" au fost doua familii din Dumbravita Barsei, o localitate din judetul Brasov. Vedele invitate sa-si etaleze talentele gospodaresti au fost Oana Sarbu si interpreta de muzica populara Valeria Anautu.
Oana Sarbu a plantat panselute in gradina, a hranit animalele cu fan, a curatat cartofi pentru porci, a facut curat si a vopsit oua.
Valeria Arnautu a venit insotita de fiica ei, Ana Maria. Fata a muls vaca si a hranit animalele impreuna cu mama ei. Au preparat aluatul de paine, au pregatit masa si au vopsit ouale.

Puteti vedea cum s-au descurcat vedetele, maine, de la ora 14:30, la Prima TV, Jean Paler vorbeste engleza de... il dor mainile!
In prima seara a saptamanii, crainicul jurnalului de stiri va fi nimeni altul decat Sergiu Mihalcea. Vorbim, desigur, despre jurnalul de stiri din cadrul emisiunii "Serginio". Alaturi de Sergiu au fost Minodora, Dan Fintescu si Jean Paler.
Acest
a din urma i-a povestit gazdei despre aventurile din S.U.A si a marturisit ca vorbeste engleza "de-l dor mainile".

LILA O BATE PE JASMINE

Pentru 1 Mai, Apropo Tv, emisiunea prezentata de Andi Moisescu, a pregatit o editie ca de doua sarbatori: Pastele si, evident, Ziua Muncii.
Ce pot manca vegetarinii de Paste? Iata o intrebare la care cei curiosi vor putea afla raspunsul duminica, pe 1 Mai. Zoltan Andras, Irina Loghin, Laura Cosoi, Monica Ghiuta si Radu Anton Roman vor dezbate avantajele si dezavantajele alegerii stilului vegetarian de viata si vor prezenta si cateva retete.

Andi Moisescu va comenta alaturi de Mihaela Tatu si Adrian Pintea topul cuceritorilor din Romania. Din clasament fac parte Florin Piersic, Dan Bitman, Stefan Banica Jr., Stefan cel Mare si Catalin Crisan.
Pe 2 mai, de la 20.15, in ring la "Stele verzi" va urca Florin de la Class, poreclit si Sensei. El se va lupta cu Ionut de la Ro-Mania. Meciul feminin se va da intre Lila Parta, de la Vacanta Mare, pe numele ei adevarat Mirela Stoian, si dansatoarea orientala Jasmine, care-si face veacul in emisiunea lui Teo. Daca tot am pomenit-o pe Teo, va spunem ca indragita amfitrioana v-a pregatit o editie speciala a show-ului ei pe 2 mai. Teo va avea Spatiu de emisie dublu, de la 17.00 la 19.00, si va serba Ziua Tineretului.
Pro TV-ul nu i-a uitat nici pe cei mici, ei avand parte de filme de desene animate si seriale de aventuri.

BUZDUGAN FACE SURPRIZE "DIN DRAGOSTE"

Antena 1 transmite Slujba de Inviere de pe malul Marii Negre, de la Mangalia.
In prima zi de Paste, invitatii Mihaelei Radulescu vor veni in familie. Angela Similea sarbatoreste la "Duminica in familie" 35 de ani de cariera, ocazie cu care va lansa un nou CD si va sustine un recital.
De 1 mai, Divertis a pregatit o editie speciala a show-ului in care momentele de umor dedicate Pastelui vor alterna cu cele inchinate Zilei Internationale a Muncii. Luni, de la ora 20.30, in cadrul seriei de emisiuni "Geniali" va fi sarbatorita Ciocarlia muzicii populare romanesti, Maria Ciobanu.
La "Din Dragoste", Mircea Radu l-a luat in echipa pe Buzdugan. Buzdugan, cu batic pe cap si metamorfozat intr-o fana inraita a lui Mircea Radu, i-a facut acestuia o vizita in platoul emisiunii "Din Dragoste", unde a primit misiunea de a ajuta un barbat indragostit sa-i faca sotiei o declaratie de dragoste.

MUZICA, FILME SI DIVERTISMENT

Sarbatoarea Pascala incepe pe B1 TV inca de sambata, ora 12.00, cu o editie speciala a emisiunii Fan X. De la ora 14:30 va fi difuzat concertul sustinut de Pavel Stratan la Sala Palatului, pe 20 martie 2005. Duminica de la 14.00.
Incepand cu ora 14:00, Liana Stanciu va invita la ' 'Sarbatoarea luminii>>. Printre invitati: Ileana Ciuculete si Cornel Gales, Marioara Murarescu si Benone Sinulescu, Viorica si Ionita din Clejani si Catalin Crisan cu familia.

ALBUM DE PASTE

Duminica, de la ora 14.00, la National tv, actrita Maria Buza, alaturi de prezentatorii matinalului de la Televiziunea Favorit, Cosmin Selesi si Mirela Boureanu, vor fi gazdele unei editii speciale a emisiunii "Album National". Intr-un decor nou, telespectatorii ii vor putea urmari pe cei mai indragiti interpreti ai muzicii populare. Incepand cu ora 23.30, iubitorii muzicii country vor putea viziona cele mai importante momente ale Festivalului Country Music de la Tamworth.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.