Zilele de Paste aduc pe principalele posturi TV editii speciale ale emisiunilor deja consacrate, concerte si filme pentru toate gusturile. Cristi Tabara transmite din comuna sinistrata Foeni, “Geniali” o sarbatoreste pe Maria Ciobanu, iar la TVR va fi Tudor Gheorghe.

Seara de Paste aduce la TVR 1 o emisiune-concurs speciala, Loto Show, prezentata de Iuliana Tudor si Vlad Enachescu de la ora 20.00. Loteria Romana va alege aleatoriu 49 de persoane care sa participe in direct, de acasa, pentru a incerca sa cistige o Skoda Octavia. Participantii pot trimite un SMS sau pot da telefon pentru extragerea finala. Cei aflati in platou vor primi, din start, suma de 100 euro. Apoi, cite sase concurenti vor participa la... sase jocuri diferite cu premii. Emisiunea va fi completata de miniconcerte sustinute de Activ, Nicola, Ro-Mania, Laguna si Andra. In cursul zilei, incepind cu ora 13.00, TVR 1 va difuza concertul special Tudor Gheorghe - "Cu Iisus in celula - poezia din inchisori 1941-1964", care a avut loc pe 27 mai, la Sala Palatului. De la ora 14.15, in editia speciala "Danutz SRL", vor concura Andra si Marcel Pavel. Cistigurile vor fi donate unui camin de batrini sau unei case de copii.

Antena 1 - Lumina de la mare

In Vinerea Mare, Antena 1 ofera inregistrarea Premiilor MTV Romania, de la ora 20.30, urmata imediat de comedia "10 chestii nu-mi plac la tine", o adaptare dupa "Imblinzirea scorpiei" de Shakespeare. Slujba de Inviere va fi transmisa si in acest an de la Mangalia, chiar de la malul marii. "Duminica in familie" va avea o editie speciala, a carei invitata este Angela Similea, care sarbatoreste 35 de ani de activitate, dar si intoarcerea in showbiz cu un nou produs discografic. Cei de la Divertis vor face glume si pe seama Pastelui, dar si a sarbatorii comuniste "1 Mai Muncitoresc". In a doua zi de Paste, Antena 1 va prezenta de la 20.30 a patra editie din "Geniali", de asta-data cu Maria Ciobanu. Marti, "Din Dragoste" a lui Mircea Radu are un invitat special, pus, ca de obicei, pe sotii: Daniel Buzdugan, in rol de Cupidon.

PRO TV - "Teo" la iarba verde

Cristi Tabara a plecat inca de ieri, pregatit sa transmita o slujba de Paste. Planurile sale s-au schimbat din cauza inundatiilor, asa ca el va fi la Foeni, in judetul Timis.

Si "Teo" va avea pe 2 mai o editie speciala. De data aceasta emisiunea dureaza doua ore, de la 17.00 la 19.00. Teo si invitatii sai vor iesi la iarba verde, cu speranta ca nu va ploua.
Pe 2 mai, de la ora 20.15, PRO TV prezinta "Stele Verzi", cu trei batai: Florin de la Class contra lui Ionut de la Ro-Mania, Mirela Stoian, alias Lila Pirtag din "Vacanta Mare", contra dansatoarei orientale Jasmine, si hocheistii Catalin Geru, de la Steaua, si Ervin Moldovan, de la Miercurea-Ciuc.
Ultimul meci promite cele mai multe vinatai. Finalul este asigurat de bataia in ciocolata dintre Alina Lacatusu, finalista Miss Playboy 2004, si Desiree Malonga de la Caffe-Latte.

TVR 2 - Iepurasi rock’n’roll

In dimineata de Paste, Ritza, Rica, Rontaila si Urechila vor prezenta un program special la TVR 2, de la ora 10.15. Ei vor sa-si faca o trupa rock, cu ajutorul unei Scufite Rosii moderne (Ruxandra Gheorghe) si a unui Ou de Paste (Vasile Calofir), care vor fi responsabili cu selectia. In a doua parte a spectacolului, de la ora 16.00, copiii se vor lua la intrecere pe role sau cu sevaletul in fata. Vor fi si invitati precum Narcisa Suciu, Anca Turcasiu sau Ioan Gyuri Pascu. In zilele de Paste, "Oala sub presiune", "Atentie, se cinta!" si "COOLmea distractiei" vor avea editii speciale in direct de pe litoral.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.