CADERE. Pentru cantareata vremurile bune in care se bucura din plin de succes au apus. Neplacut. Fosta cantareata de hip-hop s-a ales cu ochii invinetiti dupa o altercatie in familie

Dupa ce a facut cariera cu hiturile hip-hop in urma cu multi ani, Dana Coteanu alias Dana "Marijuana" a iesit din viata publica, la inceput pentru ca a avut o problema cu dependenta de droguri, iar apoi pentru ca s-a casatorit si s-a dedicat vietii de familie.

Din pacate, casnicia cantaretei nu a durat nici ea prea mult si, in urma divortului de Dan Simion, a primit custodia fetitei lor, Alesia Ioana, in varsta de doi ani si jumatate. Tatal Danei sustine insa, ca, dupa divort, fiica sa s-a intors la vechile ei obiceiuri, adica la dependenta de droguri. La emisiunea "Povestiri de noapte" de la Acasa TV, tatal si fiica au dezvaluit ca au o relatie foarte proasta. In urma cu cateva zile, intre cei doi a avut loc o altercatie care s-a lasat cu rani si vanatai de ambele parti.

Scandalul a pornit de la faptul ca Dana a vrut sa mearga la strand, dar nu a dorit sa o ia si pe Alesia, motiv pentru care tatal fostei cantarete s-a infuriat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.