Brad Pitt si Angelina Jolie au fost numiti "Cei mai frumosi oameni din lume". Alegerea a fost facuta de cititorii revistei People din SUA, care sunt deja obisnuiti cu suplimentul anual "Cei mai frumosi 50 de oameni din lume".

Angelina le-a devansat pe Jennifer Lopez, dar si pe fosta sotie a lui Brad Pitt, Jennifer Aniston. Julia Roberts - despre care se spune ca este si mai frumoasa de cand a nascut - a fost cea aleasa pentru a poza pe coperta suplimentului - pentru a treia oara - si este prezenta pentru a noua oara consecutiv in topul mai-sus amintit.
Performanta Juliei este egalata doar de colega de breasla, actrita de culoare Halle Berry, care a fost prezenta in randul celor mai frumosi oameni din lume timp de 9 ani la rand.

OSCARUL ARATOSILOR

Printre cei care au fost numiti cei mai frumosi din lume de catre nu mai putin de 500 de mii de votanti, se numara si actorul Jamie Foxx - care a castigat Oscarul pentru rolul interpretat in "Ray" - Hilary Swank - si ea castigatoare a premiului academiei pentru rolul din "Million Dollar Baby" -, dar si solistele Jennifer Lopez, Alicia Keys si rapper-ul Usher. Lista depaseste granitele Hollywoodului, asa ca fotbalistul David Beckham a intrat si el in top.
Vedeta tv Oprah Winfrey a fost si ea inclusa printre "cei mai frumosi", asta chiar daca a implinit deja 51 de ani. Drew Barrymore - care era poreclita "grasana" atat in copilarie, cat si in adolescenta - nu a fost nici ea lasata la o parte, asa ca, o data cu kilogramele date jos, a urcat in top.
Unul dintre cei mai frumosi barbati este actorul Orlando Bloom - pe care il cunoasteti in rolul elfului Legolas din trilogia "Stapanul Inelelor", dar si din "Troia" -, iar Jude Law ii calca pe urme.

FRUMUSETEA IN CUPLU

Cantaretul Seal si fotomodelul Heidi Klum au fost alesi printre "cele mai frumoase cupluri", la fel ca Penelope Cruz si actualul ei iubit, actorul Matthew McConaughey. Jude Law si Sienna Miller au fost si ei inclusi pe lista cuplurilor de frumosi.

DRAGOSTE IN TOP

Jennifer Lopez si Dayanara Torres - aleasa Miss Univers - nu se lupta doar pentru dragostea solistului Marc Anthony - care a divortat de Dayanara pentru a se casatori cu J. Lo -, ci si pentru titlul de cea "mai frumoasa femeie" in topul realizat de revista People, varianta in spaniola.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.