Scandalul in care au fost implicati interpretul Ionut Nicolae Pascu, alias Pepe, si fratele sau Sorin Miguel Pascu marti ,19 aprilie, incident in urma caruia doi tineri (Andrei Condoianis si Alina Doroftei) au ajuns in spital, a continuat prin intermediul presei. Saptamana trecuta, interpretul a dat un comunicat de presa in care a infirmat categoric implicarea sa in incident, tema reluata de mai multe ziare. Intre timp, Pepe a diversificat apararea, declarand ca Andrei Condoianis, care se afla inca in spital, nu doreste decat sa-l santajeze (s-au vehiculat sume intre 20.000 si 50.000 de euro) si ca reactia fratelui sau Miguel a fost fireasca, deoarece Condoianis l-ar fi bruscat pe nepotul celor doi, Franco.

Desi in declaratiile initiale Pepe vorbea de faptul ca ar putea sa scoata certificat pentru nepotul batut (luat la palme si lovit cu tacul, potrivit interpretului), acest lucru nu s-a intamplat, politistii Sectiei 22 care investigheaza cazul neinregistrand nici o plangere in acest sens. De altfel, Ionut Pascu a venit o singura data la sectia de politie respectiva, miercuri (20 aprilie), insotit nu de fratele sau, ci de tatal sau. Potrivit comisarului-sef Ionel Oprisan, Miguel si Pepe au fost invitati saptamana trecuta la sectie, insa, dupa ce au dat asigurari telefonice ca vor veni, cei doi nu si-au facut aparitia. Ca urmare, politia a trimis pe numele celor doi o citatie scrisa pentru maine la ora 10.00. Intre timp, investigatiile Sectiei 22 sunt blocate de faptul ca victimele agresiunii nu au depus certificatele medico-legale, care ar fi justificat demararea cercetarilor.

Andrei Condoianis: "Nu l-am lovit pe nepotul lui Pepe!"

"Acum un sfert de ora, am iesit din spital (marti, la ora 13.50). Maine, ma intorc din nou la spital, sa ma vada medicii. Nu l-am santajat cu nimic pe Pepe, dar ma voi duce pana la capat, in instanta, unde ii voi cere 50.000 de euro pentru daune morale si materiale. Am pierdut 16-17 contracte de asistenta juridica in timpul asta. Nici nu stau la discutie cu el si cu fratele sau. Ieri (25 aprilie), m-a sunat Miguel. Mi-a zis sa ne intelegem, sa ne intalnim si sa discutam. I-am zis sa mearga la politie, sa-si faca treaba, sa dea declaratii. Pepe m-a lovit cu un corp taios, de-asta nu se vrea sa se prezinte la politie, pentru ca e taiat la mana. L-am invitat in emisiunea lui Dan Diaconescu de la OTV, dar nu a vrut sa vina. Nu l-am lovit cu tacul pe nepotul lui Pepe, nu l-am lovit cu nimic. I-am zis: 'Bai, cacaciosule, nu ti-e rusine sa vorbesti asa?>>. L-am invitat sa iasa afara. Franco, nepotul lui Pepe, mi-a zis: 'Las ca vedeti voi!>>. Am sase martori! In cazul in care Pepe ar fi recunoscut ca a gresit, poate ca ne intelegeam. Automat, jumatate din conflict era aplanat".

Pepe: " Hai ca-mi pierd timpul!"

"Nu mai vreau sa dau nici o declaratie. Il dau in judecata pentru calomnie. Nu fac judecata in presa. Si, oricum, politia mi-a zis ca nu conteaza nici o declaratie din presa. Sunt suparat pe un idiot care vrea bani de la mine. Miguel, fratele meu, l-a batut pe Andrei Condoianis. Eu nu l-am batut. El vrea sa-mi strice imaginea. E un diliu de 30 de ani care bate un copil de 15 ani. Eu ma apar in justitie, nu in presa. El ma loveste pe mine in presa. Intr-o marti cu luna plina, il dau in judecata. Hai ca-mi pierd timpul! Tocmai compuneam o piesa la chitara si am o sursa de inspiratie".

Joey de Alvare: "Lumea il iubeste pe Pepe, nu cred ca poporul roman e stupid"

"No comment, pentru ca nu putem sa dam un raspuns unui santajist. E si dreptul lui Pepe sa raspunda in instanta cu calomnia. Imaginea artistului meu e in joc. Noi vom merge in instanta, nu am nici un comentariu. Andrei Condoianis este un om care vrea sa-i distruga imaginea lui Pepe. L-a batut pe nepotul lui Pepe. Lumea il iubeste pe Pepe, nu cred ca poporul roman e stupid".


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.