Iubitorii muzicii si ai dansului se vor bucura weekend-ul acesta, timp de doua seri, 11 si 12 iulie, de evenimentul The Mission Dance Weekend, care va avea loc pe plaja Hanul Piratilor Mamaia - Navodari si care promite o atmosfera demna de Ibiza.

Pe 11 iulie, The Mission Dance Weekend ii are ca invitati pe Trentemøller, live in concert si Roger Sanchez, denumit si The S Man, una dintre legendele muzicii electronice din America. In deschidere vor mixa DJ-ii romani Livio & Roby, Pagal si Negru.

Sambata, 12 iulie, petrecerea legendelor continua cu Fatboy Slim si Timo Maas. Fatboy Slim este renumit pentru show-ul de pe plaja din Brighton Beach unde a adunat peste 250.000 de oameni, iar Timo Maas, unul dintre rezidentii DC 10 vine direct din Ibiza. In deschidere vor mixa Rosario Internullo, Adrian Eftimie si DJ Optick.

Biletele in avans pentru acest mult asteptat eveniment dance, pentru fiecare seara in parte sunt 30 ron, iar pachetul pentru ambele seri este 50 ron. Cei care nu isi achizioneaza bilete in avans, vor putea sa plateasca intrare la locatie, la pretul de 50 ron pentru fiecare seara. Puncte de vanzare: bilete.ro, reteaua magazinelor Diverta, Studio Martin Bucuresti, Chill Out Sibiu.

"Moan", unul dintre cele mai cunoscute productii ale talentatului danez Trentemøller, asteptat la The Mission cu formatie, pentru a face un show de exceptie.

"Praise You", poate ca unul dintre cele mai apreciate cantece lansate de catre Fatboy Slim.

'First Day', Timo Maas Feat Brian Molko


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.