Dupa mai multe relatii esuate, de scurta durata, Claudia si-a gasit fericirea in bratele unui tanar om de afaceri din Giurgiu, de varsta apropiata cu ea

Desi formeaza un cuplu de mai bine de sase luni, solista l-a ascuns pe iubitul ei cat a putut de mult, insa cei doi au aparut impreuna, pentru prima data, la nunta Andreei Banica. La varsta de 26 de ani, Claudia Patrascanu, alias Sexxy, poate spune ca este, in sfarsit, implinita pe plan sentimental.

Dupa o poveste de dragoste cu miliardarul Hamudi si alte cateva relatii esuate, ea simte, din nou, fiori in stomac pentru un tanar om de afaceri din Giurgiu, pe care l-a cunoscut la inceputul acestui an.

Voluptuoasa bruneta se fereste sa vorbeasca despre povestea de dragoste pe care o traieste, insa spune cu toata convingerea ca actualul sau partener este jumatatea pe care a cautat-o intotdeauna:

“Am un iubit asa cum imi doresc, asa ca totul decurge foarte frumos, perfect chiar. Asadar, partidele cele mai bune de sex le traiesc chiar acum”, a declarat Claudia, pentru Click!.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.