LifeStar 9 Iulie 2008 04:40
Tinerii insuratei s-au cazat intr-un complex de cinci stele, «Elounda Beach», in Creta, impreuna cu Contra, Kalmar si partenerele lor

Adelina si Cristi s-au odihnit numai cateva ore dupa ce au scapat de emotiile nuntii si au decolat in Creta, acolo unde isi petrec luna de miere. Desi spun ca si-ar permite orice destinatie, Chivu, sot grijuliu, a ales un loc cat mai apropiat de casa, pentru ca Adelina este insarcinata in trei luni. Ei vor petrece un sejur de vis, la hotelul de cinci stele “Elounda Beach”, unde se vor rasfata cu specialitati mediteraneene, vinuri grecesti si sushi.

Pentru a se feri de neplaceri in cea mai importanta vacanta a lor, familia Chivu s-a rezumat sa anunte ca va pleca in luna de miere in Grecia, fara sa specifice, insa, destinatia exacta. Click! a aflat ca cei doi proaspeti insuratei vor petrece o saptamana de vis in Creta, la unul dintre cele mai luxoase resorturi, vizitat de toata lumea buna a Capitalei.

Adelina si Chivu, alaturi de bunii lor prieteni, Marius Kalmar si Adela Popescu precum si Cosmin Contra, alaturi de sotia sa, s-au cazat la hotelul de cinci stele, Elounda Beach. Aici vor fi tratati regeste, cu specialitati mediteraneene si cu sushi, dar se vor putea racori cu nenumarate sortimente scumpe si exclusiviste de vinuri grecesti.

Distractia nu este o problema si nici macar nu vor fi nevoiti sa mearga la plaja, intrucat au la dispozitie doua piscine acoperite si una incalzita, in aer liber, piano-bar si club de noapte. De asemenea, Cristi, pentru ca a fost nevoit sa plece cu mana bandajata, poate beneficia de masaj, la un luxos centru SPA, unde turistii au parte de tratamente sofisticate, dar si de sauna si un salon de infrumusetare.
Desi au risipit 400.000 de euro pentru organizarea nuntii si si-ar fi permis sa cheltuiasca oricat pentru luna de miere, Chivu si-a dorit sa nu plece prea departe, fiind ingrijorat din pricina sarcinii pe care o poarta Adelina. “Asa cum am promis, voi fi un sot si un tata grijuliu. Am ales Grecia, pentru ca este aproape”, a declarat capitanul nationalei, in ziua nuntii.

Tinutele lor vor fi in catalogul Armani
Celebrul designer Giorgio Armani a fost atat de impresionat de “nunta anului” din Romania, incat a luat hotararea de a publica intr-un catalog propriu patru fotografii de la petrecerea de la Palatul Stirbei. In urma cu doar cateva luni, Chivu si-a comandat costumul de ginere la casa de moda Armani, insa designerul, fan declarat al capitanului nationalei, s-a oferit sa-i ofere cadou rochia de mireasa pentru Adelina.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.