LifeStar 8 Iulie 2008 05:26
Sambata, 5 iulie, ora 16.05. Raluca s-a sarutat cu foc, pe plaja, cu tanarul om de afaceri de origine araba Nicola, ex-iubitul Ginei Pistol

Pericol. La nici un an de la casatorie, Raluca Sandu si Todd Medina sunt foarte aproape de un divort
INCREZATOARE. Nu cu mult timp in urma, vedeta "Playboy" anunta ca se va marita cu iubitul ei
Flagrant. Raluca, fiica sefului FRF Mircea Sandu, a fost surprinsa de paparazzi, in weekend, in timp ce se saruta pe plaja, in Mamaia, cu barbatul de care "bomba sexy" Gina Pistol tocmai s-a despartit.

CANCAN a dezvaluit, in urma cu doua saptamani, ca vedeta "Playboy" Gina Pistol este din nou singura. Iubitul ei, omul de afaceri de origine araba Nicola, a parasit-o, dupa o relatie inceputa la sfarsitul lui 2005. Despartirea lor a fost cu atat mai socanta cu cat, cel putin in public, aratau ca un cuplu stabil, iar lumea o vedea pe Gina ca si maritata. In paralel, reporterii nostri aflasera ca adevaratul motiv pentru care Nicola a decis sa puna capat relatiei cu Gina Pistol ar fi fost Raluca, fiica lui Mircea Sandu, bossul de la Federatia Romana de Fotbal. In lipsa unor probe concrete, CANCAN a publicat atunci doar o informatie ce ne fusese confirmata de mai multe persoane apropiate Ralucai, si anume faptul ca, la nici un an de la casatoria cu luptatorul K1 Todd Medina, a deschis proces de divort.

A incercat sa ascunda probleme din casnicie!
A doua zi, Raluca Sandu ne-a sunat la redactie si, indignata, ne-a marturisit ca are o casnicie fericita, negand cu vehementa ca s-ar desparti de sotul ei. Ea ne-a mai spus ca Todd este plecat in America cu treburi personale si nu fiindca s-ar fi certat cu el.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.