LifeStar 7 Iulie 2008 03:17
Binedispus, Andrei Hrebenciuc s-a vazut duminica impreuna cu prietenii la o terasa. Ocupatie. Singura pe plaja de la Rex, mezina presedintelui i-a facut ochi dulci unui tanar miliardar
Elena Basescu a fost surprinsa, la sfarsitul saptamanii trecute, pe plaja din Mamaia intr-o postura neobisnuita: fata presedintelui si-a petrecut mai toata ziua de sambata singura-singurica pe plaja de la Rex. Nici urma de Andrei Hrebenciuc, ba Elena nici n-a fost vazuta vorbind la telefon, semn ca ea si iubitul ei au decis sa-si petreaca sambata separati. Mai mult, dupa ce s-a bronzat pe mai toate partile, mezina presedintelui a inceput, mai intai discret, apoi din ce in ce mai insistent, sa-i arunce ocheade, ba chiar sa-i dea tarcoale unui barbat. Si nu orice barbat, ci unul tanar si aratos, un miliardar de 26 de ani, vanat aprig de multe tinere frumoase.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.