LifeStar 5 Iulie 2008 10:17
Prietenii muzicieni au adus un tribut lui Mel Galley, fost chitarist al trupei britanice de rock Whitesnake, care a murit de cancer la varsta de 60 de ani, scrie Reuters, citat de NewsIn.

"Cand eram doar un baiat, m-a luat de mana si m-a purtat prin primele capitole prin care trebuia sa trec ca viitor muzician", scrie Glenn Hughes pe site-ul sau, care a cantat cu Galley in trupa Trapeze.

"Doar el este responsabil pentru cariera mea ca muzician/interpret - compozitor", a adaugat Hughes, care a cantat apoi cu Deep Purple.

Liderul trupei Whitesnake, David Coverdale, a spus ca pretuieste "memoria faptului ca l-a cunoscut si ca a lucrat cu el", potrivit BBC, relateaza Reuters.

Mel Galley a cantat cu Whitesnake intre anii 1982 si 1984, cand a parasit trupa din cauza ca s-a ranit la brat intr-un accident.

Intr-una din postarile sale pe pagina personala de MySpace, la scurt timp dupa ce a fost diagnosticat cu cancer in faza terminala, Galley a adus un tribut sotiei sale si celor doi copii si a adaugat : "M-am bucurat de o viata minunata, am calatorit in toata lumea si am trait experiente uimitoare, am cunoscut tot felul de oameni si am cantat cu unii dintre cei mai mari muzicieni".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.