LifeStar 4 Iulie 2008 04:11
Designerii de incaltaminte le avertizeaza pe vedete ca risca sa-si strice picioarele cu bataturi si micoze

Ne-am obisnuit deja ca vedetele sa dea tonul in moda, criticii sa fie cu ochii pe ele, revistele sa le incadreze la rubricile “bine sau prost imbracate”, iar producatorii sa-si frece palmele a multumire pentru ca-si vand produsele de fite.

Exista insa situatii cand VIP-urile o comit flagrant, iar stilul lor vestimentar este imposibil de urmat. Click! va prezinta imagini inedite cu “dive” autohtone care in toiul verii sunt incaltate cu cizme pentru gerul Bobotezei. Moft sau neglijenta, decizia de a purta cizme la 35 de grade Celsius nu este salutata nici de medici, nici de designerii de incaltaminte.

Iata cele mai noi tendinte la cizmele de vara!
Daca intr-adevar doriti sa spargeti tiparele si sa inlocuiti sandalele cu cizme create special pentru vara, creatoarea de moda Agatha Ruiz de la Prada va propune o solutie trasnita: o combinatie intre cizme de plastic si sandale (foto). Pretul excentricelor incaltari este de aproximativ 400 de euro.

Gina Pistol, cizme cu blana in mall
Fostul iepuras Playboy pare ca s-a indragostit de aceste cizme pe care le-a purtat toata iarna. In urma cu o luna, vedeta a incaltat celebrele “Ugg Boots” si la emisiunea lui Maruta, dar si la mai multe evenimente mondene desfasurate la mall. Nepotrivirea rochita de voal-cizme este cu atat mai flagranta cu cat acest tip de incaltari sunt imblanite inclusiv pe interiorul talpii. Gina nu a nimerit-o nici macar cand s-a dus in Finlanda, alegand sa poarte adidasi, in loc de cizme.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.