LifeStar 3 Iulie 2008 02:24
Viata amoroasa a Anei Maria Ferent ar putea constitui, cu siguranta, subiectul unei telenovele siropoase. Dupa o casnicie de numai trei luni, solista s-a consolat in bratele lui Poponet, fostul iubit al celei mai bune prietene ale sale, Gina Pistol. Acum, ea traieste o idila la distanta cu un israelian, dar spune ca nu a mai facut sex de atat de mult timp, incat ar putea fi considerata virgina

Desi a avut parte numai de experiente neplacute in dragoste, Ana Maria Ferent inca spera ca va gasi barbatul perfect, alaturi de care sa-si intemeieze o familie. “Trebuie sa recunosc ca am devenit destul de pretentioasa, dar nu pot sa cobor stacheta”, a declarat solista, pentru Click!

Seria “necazurilor” a inceput in urma cu trei ani, cand, luata de val, blonda a acceptat cererea in casatorie a lui Marcel Toader, venita la doar doua luni dupa ce s-au cunoscut. Mariajul nu a durat decat trei luni, Ana Maria divortand pe motiv ca partenerul ei a agresat-o verbal si fizic.

Pentru ca traversa cea mai proasta perioada a vietii sale, cantareata a inceput sa colinde cluburile si si-a inecat amarul in bratele lui Poponet, nimeni altul decat fostul iubit al prietenei sale, Gina Pistol. Pentru ca s-a trezit destul de repede la realitate, Ferent a pus punct acestei relatii si, la scurt timp, s-a indragostit de un afacerist israelian, pe nume Eldad, care, insa, vine in Romania, ocazional.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.