LifeStar 3 Iulie 2008 02:22
Dupa condamnarea solistului in «cazul Condoianis», emisiunea pe care acesta ar fi trebuit s-o prezinte a fost scoasa brusc din grila

Colaborarea lui Pepe cu Antena 1 a inceput in vara anului 2005, iar de atunci sotul Oanei Zavoranu a fost mereu prezent in grila televiziunii din Baneasa. Show-ul Cel mai tare din parcare a avut mereu audiente satisfacatoare.

Goana dupa vedete a televiziunilor din Romania are si reversul medaliei. La prima abatere disciplinara sau in cazul unor probleme de imagine, starurile mioritice aducatoare de audienta sunt date afara cat ai zice peste. In aceasta situatie s-a trezit recent si latin-lover-ul Pepe, care a ramas fara emisiunea estivala de la Antena 1, in urma deja celebrei condamnari in cazul Condoianis.

In ciuda notorietatii, a carismei sau a pregatirii profesionale, vedetele nu au nici o sansa sa supravietuiasca pe sticla daca o dau in bara la capitolul imagine.

Ionut Pascu alias Pepe, unul dintre cei mai bine vanduti solisti din Romania, trece acum printr-o perioada nefasta din cauza mediatizatului “caz Condoianis”, in urma caruia a fost condamnat la trei luni de inchisoare cu suspendare. Dupa sentinta definitiva data pe 19 iunie de Curtea de Apel Bucuresti, Pepe a mai primit o veste neplacuta, si anume emisiunea estivala pe care ar fi trebuit s-o prezinte la Antena 1 a fost scoasa din grila.

"Mi-au zis ca nu se mai face emisiunea"

“Am fost instiintat ca show-ul a fost exclus din grila, dar nu cred ca decizia lor are legatura cu condamnarea mea. Nici pe departe”, ne-a explicat Pepe, varianta neoficiala a povestii indicand insa o stransa legatura intre cazierul lui Pepe si decizia Antenei 1, cu atat mai mult cu cat trimiterea solistului in somaj vine fix dupa condamnare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.