LifeStar 2 Iulie 2008 03:10
Marius Moga era convins ca va da lovitura cu piesa “Punani”, lansata, cu mare tam-tam, in urma cu doua luni. Iata, insa, ca sperantele sale s-au dus pe apa Sambetei

Melodia interpretata de Anda Adam este respinsa de posturile de radio din FM-ul bucurestean, dupa ce a picat la testul publicului. In schimb, ascultatorii din provincie s-au dovedit a fi mai receptivi, piesa clasandu-se in topul romanesc RT 100, pe pozitia 52.

Micul Mozart si Anda Adam au socat publicul cand, la sfarsitul lunii aprilie, chiar in Joia Mare, au lansat melodia intitulata Punani”, in traducere, din argoul jamaican, “organ genital feminin”.

Versurile, extrem de indraznete, “Move your punani / Go make yourself some money / Misca-ti pasarica, du-te sa faci niste bani” au nascut numeroase controverse. In ciuda publicitatii gratuite, de care s-a bucurat timp de mai bine de doua saptamani, piesa-porno, asa cum a fost aceasta numita, nu a atins nici pe departe succesul scontat. Principalele posturi de radio din Bucuresti nu au inclus melodia in play-list-ul lor, in ciuda faptului ca Moga este cel mai agreat compozitor autohton al momentului.

Anda Adam - Punani



Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.