LifeStar 2 Iulie 2008 03:08
IDEAL. Teava a facut din Jojo femeia visurilor lui. Iubita sa seamana din ce in ce mai mult cu fosta lui dragoste
Nostalgic. Fascinat inca de fosta lui iubita, Teava ii da actualei "directive" in ceea ce priveste stilul si vestimentatia

Desi, in aparenta, sunt un cuplu de invidiat, Jojo si iubitul ei au si ei secretele lor. Se pare ca armonia din relatia celor doi este mentinuta cu mari eforturi, in mod special din partea blondei. Surse din anturajul lor sustin ca, in ultima vreme, Catalin Catoiu, zis si Teava, s-a schimbat mult si a inceput sa aiba pretentii cu care cantareata tine pasul din ce in ce mai greu. Insa, de dragul iubitului, le respecta, chiar daca asta este, de multe ori, sub demnitatea sa. Mai nou, Teava a lasat sa iasa la iveala faptul ca sentimentele lui pentru Loredana Groza, fosta iubita in trecut, au supravietuit in ciuda trecerii anilor. Si, pentru a reinvia putin pasiunea in cuplu, a inceput sa-i dea lui Jojo sfaturi vestimentare usor bizare si complet diferite de gusturile minionei blonde.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.