Debbie Rowe, fosta sotie a megastarului, va fi interogata saptamana aceasta de procurori in procesul de pedofilie in care este implicat cantaretul.

Acuzarea doreste sa dicute cu Debbie in legatura cu o caseta filmata in 2003, in care spunea lucruri bune despre cantaret si afirma ca a fost de acord ca el sa aiba custodia totala a copiilor. Debbie, care incearca sa recupereze custodia micutilor din februarie 2004, cand Jackson a fost acuzat, sustine ca a fost obligata sa-l vorbeasca de bine pe megastar. Zilele trecute, Kassim Abdool, un fost paznic la proprietatea lui Jackson, a depus marturie impotriva lui Michael Jackson.

Acesta sustine ca a vazut anumite lucruri ce ar putea dovedi ca starul a facur sex oral cu un baietel, in urma cu 12 ani. Kassim nu a asistat la o asemenea scena, dar a spus ca a gasit, in aceeasi zi, doua costume de baie in apropierea cazii. Apoi l-ar fi zarit pe Jackson ducandu-l pe baiat in spate, ambii fiind infasurati cu prosoape. Kassim a mai afirmat ca a fost amenintat cu moartea dupa ce a depus maturie impotriva lui Jackson in 1993. Avocatul lui Jackson, Tom Mesereau, l-a acuzat ca a castigat o suma de bani in urma marturiei impotriva lui Jackson, ca si ceilalti angajati care au acceptat sa faca acest lucru.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.