In emisiunea "Cu Irina la cafea", de pe TVR 1, Catalin Botezatu a prezentat o colectie de lenjerie barbateasca. Dragute modelele masculine, bine facute, numai fibra si tinuta, ce sa zic, dar m-a contrariat un pic faptul ca aveau in picioare un fel de apreschiuri din blana. O fi cool si trendy, nu zic nu, dar n-ar fi fost mai buni niste slapi pe care sa-i poata lasa usor din picioare oamenii cind merg la dus?

Daca se baga cu apreschiurile, n-o sa se imbibe blana aia de multa apa, care-o sa siroiasca, dupa aia, pe covoare de-o sa le umfle naibii, o data cu parchetul? Hai, ma, Cataline, am inteles ca nu mai sint la moda slapii, dar macar niste cizme de cauciuc nu puteai sa propui? Pai, daca prinde colectia asta la barbati, inseamna ca toate femeile din tara asta se vor baga slugi, sa umble cu mopul dupa ei ca sa stearga siroaiele. Asta ti se pare romantism?

Andreea Marin a surprins in ultima editie a emisiunii "Iarta-ma" (v-am pacalit ca sa vad daca sinteti atenti; era vorba, evident, de emisiunea "Surprize-Surprize") o familie compusa dintr-o romanca si un barbat originar din Fisia Gaza. In discutia cu cei doi, Andreea a rostit, printre altele, si urmatoarele vorbe, altfel foarte adevarate: "Se spune ca inveti cel mai bine o limba straina atunci cind esti indragostita de un strain si esti interesat de viata lui." Foarte corect observatia Andreei: gradul de receptivitate la nou este direct proportionala cu motivatia persoanei in discutie. Asadar, cu cit o femeie e mai preocupat de un barbat, cu atit e mai dispusa sa invete cite ceva de la ea. Si invers.

Unul dintre ultimele episoade "Numai iubirea" m-a lasat putin in ceata. Sa vedeti de ce: Oana Zavoranu si cu Papi (nu-mi dau seama daca porecla asta vine de la numele Papadopol sau de la statutul de tata al fetitei din telenovela) se pregateau sa iasa, seara, intr-un club. O intreaga scena a fost dedicata discutiei despre cum isi va pune Oana un tricou sau o rochie rosie, ca sa se pazeasca de deochi. In scena de la club, insa, femeia era imbracata, ca mai mereu, in blugi si tricou negru, iar Papadopol, in costum si cu cravata.

Sa fie lipsa de comunicare dintre scenaristi si producatori o explicatie pentru faptul ca, dupa ce-a facut ditamai tamtam-ul, Oana Zavoranu s-a intolit tot in negru? Iar faptul ca Papadopol s-a imbracat necorespunzator, nu doar cu locatia (club de noapte), ci si cu tinuta sport a femeii pe care-o insotea sa fie un gest de avangarda in concordanta cu viitoarele tendinte de pe podiumurile internationale de moda?

O prezentatoare de la "Adevaratele stiri" de pe OTV povestea ca "zonele afectate de inundatii s-ar putea sa-si revina". Probabil ca editorul stirilor de la OTV traieste cu convingerea ca o intemperie naturala se comporta ca o criza de bila, o gripa puternica sau un lesin: un Colebil, niste Coldrex, citeva palme si pacientul (zonele afectate de inundatii), pac, isi revine si e ca nou.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.