Testul de sarcina care le-a dezvaluit lui Britney Spears si sotului ei Kevin ca vor avea un copil a fost scos la vanzare!

Nu este vorba de o gluma proasta, ci de licitatia organizata de un post de radio din Canada, Ottawa, care cere nu mai putin de 250 de dolari canadieni pe urina solistei.

Oamenii de radio au incercat initial sa vanda testul de sarcina pe cunoscutul site ebay.com, dar acestia nu au vrut sa gazduiasca licitatia, asa ca au mutat-o pe www2.hot899.com, adica propria pagina de Internet. "Suntem im posesia testului de cateva saptamani", spune unul dintre redactorii postului de radio. "Dar nu am vrut sa facem publica informatia pana cand cuplul nu declara oficial ca asteapta un copil. Licitatia va lua sfarsit in 29 aprilie, la ora 17.00".

In acelasi timp, una dintre cele mai aprigi dezbateri care au loc in SUA este legata de numele pe care il va alege solista pentru fetita. Pana acum, cei mai multi sunt de parere ca o va chema Lynn - ca pe mama vedetei - Vegas, Miriam - un nume evreiesc ce se va potrivi cu religia Cabala a carei adepta este Britney - sau o combinatie intre numele parintilor Keviney sau Kittney.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.