Proiectul Beck'sperience se gaseste la al doilea eveniment in aceasta vara, dupa festivalul indoor care a avut loc la Sala Polivalenta in 5 iunie, cand au concertat formatiile Goldfrapp, Vive la Fete, Stereo MC’s, Addictive TV, Kraak&Smaak, Suie Paparude.

Massive Attack a fost si este una din cele mai inovatoare si influente trupe ale generatiei lor: sound-ul lor hipnotic - o fuziune senzuala si cinematica de ritmuri hip-hop, electro, soul, dub si sampling-uri bine alese - a dat tonul multor tendinte, deschizind drumul pentru artisti ca Portishead, U.N.K.L.E., Morcheeba sau Tricky, el insusi un "absolvent" al "academiei" Massive Attack.

Concertul de la Bucuresti promoveaza viitorul album Massive Attack, programat sa apara la inceputul lui 2009, iar fanii din Romania vor avea ocazia sa asculte o mare parte dintre melodiile care vor fi incluse pe noul album.

Biletele pentru concertul Massive Attack vor fi puse in vanzare incepand de astazi, 27 iunie, in magazinele din Reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Hard Rock Café si online la www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro si www.blt.ro.