Actorul francez Guillaume Depardieu, fiul lui Gerard Depardieu, a fost condamnat joi la doua luni de inchisoare pentru ca a condus un scuter in stare de ebrietate, in noaptea de 10 februarie, la Bougival, in regiunea pariziana, relateaza NewsIn.
Nici el, nici avocatul sau nu au fost prezenti la audienta care a avut loc la tribunalul Versailles, la Paris, iar avocatul sau, Jean-Yves Lienard, a anuntat ca va face apel. Procuratura a cerut trei luni de inchisoare pe motivul "mai multor incidente similare" in care a fost implicat Depardieu care deja ajunsesera in instanta.
In varsta de 37 de ani, fiul lui Gerard Depardieu a fost condamnat pana acum la inchisoare cu suspendare, insa a fost tinut sub supraveghere.

Guillaune Depardieu a fost arestat pe 10 februarie la ora 02.00 de catre politie pentru ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice in timp ce conducea scuterul sau, actorul avand peste doua grame de alcool in sange. Limita in Franta este de 0,5 g/l. El le-a explicat politistilor ca se intorcea de la un amic unde bause votca.

Guillaume Depardieu si-a pierdut un picior in 1996, in urma unei infectii contractate in timpul spitalizarii in urma unui accident de motocicleta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.