IMPLINIT. Stefan Banica Jr. este un tata fericit. El isi petrece timpul liber cu Radu Stefan, primul lui copil si cu micuta Ana Violeta
Fericire maxima la resedinta din Tei a familiei Banica. Ana Violeta a pronuntat, clar primul cuvant din viata sa. Si acesta a fost "tata". Dupa o munca sustinuta, bunica micutei, nimeni alta decat mama lui Stefan Banica Jr. si-a vazut "truda" incununata cu succes. Zile la rand aceasta a repetat, non-stop, in prezenta nepoatei sale cuvantul "tata" sperand ca prima persoana strigata si recunoscuta sa fie tatal micutei.

Evenimentul a fost relatat chiar de "Zana Surprizelor" pe blogul personal. "Sunt binecuvantata ca Dumnezeu mi-a dat o fetita sanatoasa. Nu inceteaza sa imi aduca fericire in fiecare zi si de curand, odata cu implinirea a sase luni de viata, mi-a umplut sufletul de bucurie spunand primul cuvant: "tata"", povesteste vedeta. Aceasta nu pare deloc deranjata ca fiica sa nu a rostit "mama", mai ales ca este constienta ca, in ultima perioada, Stefan Banica a fost si tata si mama pentru pitica lor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.