Mariajul celei mai cunoscute cantarete pop din lume si a unuia dintre cei mai apreciati regizori este pe cale sa se sfarseasca. Pe cat de plina de succes este cariera Madonnei si de asemenea cea a lui Guy Ritchie, pe atat de prost le merge casnicia.
Potrivit unor surse apropiate cuplului, relatia dintre ei s-a racit considerabil in ultimul timp si cei doi aproape ca traiesc vieti separate in vila de sase milioane de lire pe care o detin. Vastitatea proprietatii pe care si-au ales-o drept camin le permite sa se vada cat mai putin in fiecare zi. O persoana apropiata care prefera sa ramana sub anonimat spune ca divortul a devenit inevitabil.

„Este evident ca niciunul dintre ei nu este prea fericit de aceasta situatie, insa se comporta amandoi foarte matur. Ambii lasa ca lucrurile sa-si urmeze cursul natural”, a spus sursa. Se zvoneste ca Madonna si Guy isi vor anunta divortul la finalul turneului in care se afla acum Madonna, adica pe 29 noiembrie. Cantareata de 49 de ani planuieste sa o ia din nou de la inceput si sa-si imparta timpul intre cele trei locuri unde artista detine proprietati si anume intre Londra, New York si Los Angeles.


Despre autor:

Sursa: Antena3.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.