Socant. CANCAN continua ancheta incendiara despre reteaua ale carei principale activitati sunt prostitutia, sclavia sexuala, perversiunile, sado-masochismul si traficul de carne vie. Capul retelei este nimeni altul decat Stefan Popa, o inalta fata bisericeasca, aflata sub tutela Patriarhiei Ecumenice a Constantinopolului. Un alt membru al organizatiei este sportivul Dimitrie Goanta, in varsta de 21 de ani

Planificarea primei sedinte sado-maso cu arhimandritul

Dupa ce a aflat ca Stefan Popa este preot in Roma, CANCAN a mobilizat sase echipe pentru acest subiect. Premergator plecarii in Italia, "Cristi", reporterul incognito infiltrat in reteaua care se ocupa, printre altele, cu prostitutia si sado-masochismul, a continuat dialogul cu arhimandritul prin messenger si telefonic. Excitat, preotul l-a invitat pe Cristi la o sedinta de trampling (calcat in picioare - n. red) la inceputul lunii iunie, pentru ca nu se afla in tara. In discutiile telefonice purtate, Stefan Popa incepuse sa i se adreseze reporterului cu apelativul "iubitule" si "pisicuta mea". Dupa ce a sosit in Romania si intalnirea a fost stabilita, preotul a insistat ca reporterul sa mearga direct acasa la el, ceea ce s-a si intamplat.

Arhimandritul l-a asteptat pe Cristi in chiloti si maieu albe. Pe usa de la intrare avea un afis cu tricolorul Romaniei, peste care scria Biserica Ortodoxa Romana si adresa din Roma a bisericii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.