Creatoarea de moda Donatella Versace a recunoscut ca a consumat cocaina timp de 18 ani si ca nu se considera dependenta, ci i se parea doar ca se distreaza, transmite Fox News, citat de Mediafax. "Nu ma simteam dependenta", a declarat Donatella in interviul ce va aparea in numarul din mai al revistei Vogue. "Cocaina era o distractie... Au fost cei mai amuzanti ani din viata mea". Acum in varsta de 50 de ani, Donatella Versace spune ca avea 32 de ani cand a prizat prima oara cocaina si nu a simtit aproape nimic la inceput.

"Singura diferenta este ca te simti mai treaz, mai lucid. Din nefericire, lucrurile nu raman asa. Am continuat sa consum de fiecare data cand eram la New York, Los Angeles, mai ales la petreceri", spune ea. Creatoarea de moda a renuntat la cocaina pentru scurt timp in 1997, cand fratele ei Gianni a fost asasinat de un psihopat in propria piscina. Curand insa a capatat un obicei si mai grav, incepand sa amestece cocaina cu Valium si alte calmante. Donatella Versace s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare dupa ce prietenii ei, printre care se numara si Elton John, au organizat o "interventie" vara trecuta, in ziua in care fiica ei implinea 18 ani. Ea a ramas cinci saptamani intr-o clinica din Arizona si in prezent sustine ca nu va mai consuma droguri niciodata: "Sunt foarte hotarata, nu vreau sa ma mai simt niciodata in felul acela".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.