Cantaretul britanic Elton John a dezvaluit ca planuieste sa se casatoreasca cu partenerul, David Furnish, transmite site-ul Ananova. Vestea vine dupa ce in presa a circulat zvonul ca relatia de 11 ani a celor doi ar traversa o perioada dificila.
Elton John a declarat pentru cotidianul Daily Mirror: "Suntem hotarati sa ne casatorim spre mijlocul lui decembrie, probabil la Windsor. Nu vom avea insa luna de miere, caci eu voi fi in turneu".
In varsta de 58 de ani, Sir Elton a dat publicitatii un comunicat luna trecuta in care informa ca el si partenerul sau, cu 16 ani mai tanar, sunt mai fericiti ca oricand. "Faptul ca l-am intalnit pe David a fost cel mai bun lucru care mi s-a intamplat. Este adevarat ca petrecem mult timp despartiti si este greu, dar ne straduim sa facem relatia sa functioneze. Vorbim la telefon de cinci-sase ori pe zi si ne trimitem zilnic carti postale de acolo unde ne aflam", a declarat el ziarului britanic.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.