Andrei Condoianis, tanarul avocat batut de Pepe, il va da in judecata pe agresor. Suma de 50 de mii de euro pe care victima o cere de la solist nu va fi un burete cu care se va sterge toata tarasenia. Andrei este decis sa ii tarasca la tribunal atat pe cantaret, cat si pe fratele acestuia.

In urma incidentului care a avut loc in seara zilei de 19 aprilie, intr-un bar din cartierul bucurestean Drumul Taberei, atat Andrei Claudiu Condoianis, cat si prietena lui Alina Corina Doroftei au ajuns la camera de garda a Spitalului Municipal. Daca Alina a scapat cu cateva lovituri, Andrei a avut nevoie de o interventie chirurgicala incheiata cu cateva copci pe un obraz, o coasta rupta, capul spart si ochii vineti. Avocatul este inca internat si nu se stie exact data la care va parasi spitalul.

BANII N-ADUC FERICIREA

Chiar daca Pepe neaga in continuare ca ar fi luat parte la bataie, doi martori oculari au povestit politistilor ca solistul, impreuna cu fratele sau l-au lovit pe avocat.

Declaratia acestori martori a fost intarita si de cea a mamei patronului de club. Daca la inceput respectiva doamna nu a vrut sa spuna nimic, motivand ca "fratele lui Pepe (n.r. Sorin Pascu) este scandalagiu", acum si-a luat inima in dinti si a depus o marturie la sectia de politia nr. 22 din Bucuresti in care declara ca Pepe a fost acolo de la inceput, si nu a ajuns la sfarsit, asa cum sustine acesta. Andrei este decis sa ii dea in judecata atat pe Ionut Nicolae Pascu (numele din buletin al lui Pepe), cat si pe Sorin Pascu, fratele vedetei, si sa le ceara daune morale in valoare de 50 de mii de euro.

Daca acum cateva zile se credea ca, in schimbul acestei sume, Andrei va uita ce s-a intamplat, acum s-a luat o hotarare: avocatul va obtine banii numai in urma unei decizii judecatoresti, drept despagubire pentru vatamare corporala grava.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.