Adrian Mutu isi racoleaza amantele prin intermediul unui prieten. Revista X-Magazin sustine ca amicul sau, pe nume Crang, ii aducea reviste in care pozau diverse domnisoare si, la cererea Briliantului, facea tot posibilul ca acesta sa le intalneasca.
Pe cand evolua la Chelsea, Mutu avea o anumita tactica de a racola tinere dornice de a fi cu el. Se spune ca cel mai bun prieten al jucatorului, Crang, avea grija de situatia sentimentala a Briliantului. El ii aducea frecvent din Romania fel de fel de reviste in care apareau staruri autohtone, dar si fete obisnuite. Mutu le selecta dintr-o privire, apoi dadea "ordine" dorind sa afle cat mai multe amanunte despre acele domnisoare, numarul de telefon, daca ar fi disponibile etc.

BRILIANTUL PLATEA

Dupa ce afla toate informatiile necesare, Briliantul le suna, le vrajea asa cum stia el mai bine si pe urma le invita la Londra. El le platea fetelor sejurul englezesc (masa, cazare, bilet de avion). Aflat in Italia, aproape de fosta sotie Alexandra, Adrian a mai rarit din vechile obiceiuri, insa atunci cand a recidivat, a fost surprins de fotografii italieni, mereu cu ochii pe staruri. Recent, Mutu a fost prins in ofsaid de paparazzi cu un celebru manechin venezuelan, frumoasa Aida Yespica. Alexandra a decis sa se desparta definitiv de Adi si sa anuleze, bineinteles, casatoria, ce urma sa aiba loc in curand.