Andreea Raicu isi petrece noptile alaturi de bunica ei, in varsta de 97 de ani, internata de mai bine de trei saptamani la Spitalul de Urgenta Floreasca

Din cauza oboselii, ea uita adesea sa-si dea jos halatul in care sta imbracata la terapie intensiva, fiind surprinsa de paparazzi Click! conducand in tinuta obligatorie de spital pentru vizitatori.

Bunica Andreei Raicu are 97 de ani si este internata la terapie intensiva in Spitalul de Urgenta Floreasca. De aproape o luna, vedeta de la Prima TV isi petrece noptile alaturi de ea, fiindu-i aproape si peste zi, ori de cate ori timpul ii permite.

Paparazzi Click! au surprins-o pe Andreea in timp ce iesea din spital, deprimata, cu halatul pe ea, pe care, se pare ca a uitat sa si-l dea jos in momentul in care a urcat in masina. Numai atunci cand a ajuns in fata casei, dupa ce a condus mai bine de o jumatate de ora, Andreea a realizat ca nu s-a schimbat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.