CANCAN incepe azi sa publice amanunte incredibile despre reteaua ale carei principale activitati sunt prostitutia, sclavia sexuala, perversiunile, sado-masochismul si traficul de carne vie si in care sunt implicati un inalt prelat, sportivi, chiar si politicieni

In primavara lui 2007, un reporter CANCAN a luat legatura cu Amalia V., practicanta a asa-numitului BDSM (Bondage and Discipline, Domination and Submission, Sadism and Masochism - adica practici sexuale deviante, sado-masochiste). Rolul ei era de stapana, dar in anumite situatii juca si rolul de sclava. Dupa mai multe luni de tatonari, am renuntat la "subiect". Contactul cu Amalia V. a fost reluat in martie 2008. I-a spus reporterului nostru ca munceste in Italia, la Crucea Rosie. Apoi ne-a spus ca este practicanta BDSM, ne-a intrebat daca ne atrage conceptul de stapan/sclav si ne-a oferit un ID de messenger, al unui sclav din Bucuresti, despre care aveam sa descoperim, ulterior, ca este o inalta fata bisericeasca. A doua zi, l-am abordat pe messenger, spunandu-i ca avem ID-ul de la Amalia, persoana de incredere in randul gruparii, si asa a inceput totul.

Greutatea si numarul de la picior, esentiale in ritualurile sado-maso

Din acea clipa a inceput interogatoriul pe messenger. Reporterul CANCAN a fost intrebat ce numar poarta la picior, ce inaltime si ce greutate are, daca a calcat cu picioarele pe cineva pana acum. A primit apoi un filmulet cutremurator, realizat chiar de ierarh, care, intins pe jos, imbracat doar in chiloti, se lasa calcat in picioare, la propriu, de doi "stapani". Unul dintre ei este un cunoscut sportiv de performanta.
Vreme de mai multe saptamani, reporterul CANCAN a continuat dialogul cu "sclavul" in sutana, pentru a castiga increderea acestuia. In scurt timp, preotul a inceput sa-i faca avansuri sexuale reporterului nostru, sa-l numeasca "iubitule" si sa insiste sa se intalneasca. Preotul a precizat ca nu era in tara, dar ca urma sa revina in scurt timp.

Preotul calcat in picioare de un sportiv de performanta

Odata intors in Romania, au stabilit o intalnire la el acasa. Pe usa casei sale era lipit un afis cu tricolorul Romaniei, pe care scria Biserica Ortodoxa Romana si o adresa din Italia a bisericii. Reporterul a fost intampinat de preot, care era imbracat doar in chiloti si maieu albe. Mai astepta o persoana si pregatise, ca o gazda grijulie, trei cafele. A venit apoi un tanar cu o statura atletica, pe care gazda parea ca il cunoaste foarte bine. Preotul le-a aratat tot felul de "jucarii" aduse din Italia, printre care un bici pentru sani, cu par de cal in varf, un altul pentru spate si fese, cu palete de plastic si o palnie pentru urinat in gura sclavului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.