La sfarsitul saptamanii trecute, Catalin Maruta a debutat cu succes in meseria de actor, el interpretand unul dintre personajele-cheie ale filmului cu si despre trupa Simplu, proiect anuntat in premiera de Click!, in urma cu doua saptamani

Catalin Maruta si Marius Moga au devenit de nedespartit. Dupa ce, anul trecut, au prezentat impreuna o emisiune muzicala la TVR, iubitul Andrei a “evadat” din ograda trustului Pro si in februarie s-a intors pe holurile televiziunii nationale pentru a-l sustine pe “micul Mozart”, la Eurovision.

Si, pentru ca prietenul la nevoie se cunoaste, Moga i-a intors favoarea lui Maruta si i-a oferit un rol-cheie in productia “Un film Simplu”, cu si despre membrii trupei Simplu.

Prezentatorul emisiunii “Happy Hour” il interpreteaza pe Catalin Manuta, un politist cu state vechi care are acum sarcina de a-i indruma pe colegii sai mai tineri si neexperimentati.

Prima victima este nimeni altul decat Iulica Moca, personaj jucat de Iulian, fratele “micului Mozart”. Maruta a debutat cu dreptul in actorie, in ciuda faptului ca s-a trezit cu noaptea in cap, intrucat filmarile au inceput la ora 6 si jumatate.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.