Resemnare. Dupa ce Romania a ratat calificarea in sferturi la Euro, capitanul "tricolorilor" a incercat sa uite de esec iesind in Herastrau cu viitoarea sotie si cu prietenii lor
La 24 de ore de la infrangerea cu Olanda, capitanul "nationalei", Cristi Chivu, a iesit impreuna cu Adelina si cu prietenii lor la o terasa din parcul Herastrau. Abia intors in tara, Cristi a simtit probabil nevoia pentru putin timp sa uite de gustul amar al eliminarii. Miercuri seara, in jurul orei 23.30, paparazzii CANCAN l-au surprins pe fotbalist in compania viitoarei sale sotii, Adelina Elisei, si a unui cuplu de amici, pe terasa "Patru Anotimpuri".

Cristi si Adelina si-au facut aparitia in micul Peugeot al fostei stiriste de la Antena 3 si, se pare, erau in intarziere. In local ii asteptau, de ceva timp, bunii lor prieteni Adela Popescu si Marius Kalmar, cei care au facut galerie "nationalei" de pe stadioanele din Austria si Elvetia si care i-au tinut de urat Adelinei pe perioada cantonamentului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.