Nonconformism. Vedeta a purtat in public o camasa de noapte din colectia Pink de la Victoria Secret
Iubita de unii, contestata de altii, Oana Zavoranu nu doar ca si-a adjudecat statutul de vedeta controversata si nonconformista, dar lasa impresia ca se si bucura din plin de el. Zilele trecute, bruneta a fost surprinsa pe strada, de paparazzii revistei Ciao!, imbracata intr-o rochita alba foarte lejera, care s-a dovedit a fi nimic altceva decat o camasuta de noapte din linia Pink a brandului Victoria Secret.

Un fan impatimit si declarat al marcii, Oana nu s-a sfiit sa poarte si pe strada tinuta incadrata, poate pe nedrept, la categoria "pijamale". Avand in vedere firea independenta a brunetei, putem presupune mai degraba ca nu i-a pasat de eticheta, decat ca nu a stiut ca rochita e, de fapt, unul dintre zecile de modele oferite de brandul mentionat, la un pret rezonabil chiar si pentru buzunarele romanilor: aproximativ 20 de dolari.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.