Intentionand sa ajunga la emisiunea "Surprize - Surprize", reprezentantii Ucrainei si ai Ciprului la Eurovision au pierdut cursele aeriene spre Bucuresti.
Trupa Greenjolly (Ucraina) si Constantinos (Cipru) au ajuns sambata la pranz in Romania, fiind adusi de la aeroport direct la TVR pentru o prima intalnire cu presa. Ambele delegatii au avut probleme cu zborurile de sosire, ucrainenii pierzand cu o zi inainte legatura de Bucuresti in Viena, iar cipriotii ratand cursa la care luasera bilete si fiind nevoiti sa astepte alta, cu ora dupa cea stabilita. Ei nu au avut timp sa treaca pe la hotel sa se schimbe sau sa faca un dus, ci au venit direct in TVR pentru intalnirea cu presa, pentru primele repetitii si teste de sunet.

IMNUL PORTOCALIU

Trupa Green Jolly participa la concursul Eurovision cu piesa declarata in urma cu cateva luni Imnul Revolutiei Portocalii, piesa ale carei versuri au fost schimbate pentru a elimina implicarea politica. Trupa Green Jolly a fost infiintata in urma cu opt ani si abordeaza stilul raggae-rock, insa pentru cantecul destinat Eurovisionului au introdus portiuni de hip-hop. Favorita ucrainenilor este piesa Spaniei, "Brujeria" a trioului feminin Sol de sol.

UN NOU TARKAN

Cipriotul Constantinos detine una dintre piesele favorite la Eurovision. Cantecul intitulat "Ela Ela (Come, baby!)" ca de altfel si prestatia scenica a solistului este o combinatie intre stilul lui Ricky Martin si cel al lui Tarkan. Constantinos a mai vizitat tara noastra in 2002, cand a participat la emisiunea Bravo Bravissiomo. Pe atunci participa a doua oara la Eurovision si venise pentru a-si promova piesa.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.