Monica Columbeanu a recunoscut in premiera ca formele Ramonei sunt mai atragatoare
Recent sotia milionarului Columbeanu, cea care s-a asezat confortabil in varful topului celor mai bine platite manechine din Romania a fost "obligata" sa recunoasca faptul ca nu ea este "cea mai cea". "Sora mea este foarte frumoasa si nu are nevoie de pile ca sa puna mana pe contracte. Ea are toate atuurile sa se impuna in modelling, pentru ca, dupa parerea mea, arata mai bine si decat mine", ne-a declarat Moni. Sotia lui Iri considera ca trupul Ramonei este mai bine proportionat in comparatie cu al ei, iar formele mezinei sunt mult mai incitante. Singurul amanunt in privinta caruia sotia miliardarului nu a comentat si a dat de inteles ca nu suporta comparatie este chipul.

Este posibil ca sinceritatea dezarmanta a Monicai sa coincida cu gandurile ascunse ale afaceristului, in "gradina" caruia traiesc cele doua modele, sotie si cumnata. Marturisirile Monicai ar putea pune in pericol linistea caminului sau, deoarece este stiut faptul ca Iri are o mare slabiciune pentru femei frumoase aflate la inceputul carierei pe care le ajuta... neconditionat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.