In platoul de la “Supravietuitorii”, creatorea de moda Laura Olteanu a spus da invitatiei de a marturisi secretul look-ului ei spectaculos. Laura a reusit sa slabeasca 20 de kilograme datorita unor cercei-minune.
Dupa o lipoaspiratie si alte incercari esuate de a slabi, o banala pereche de cercei i-a adus rezultatul dorit. Laura arata din ce in ce mai bine.

Designerul i-a vorbit Irinei Reisler, moderatoarea emisiunii “Supravietuitorii” de la Romantica si initiatoarea campaniei “Meriti sa fii sanatoasa”, despre cum a experimentat un program de slabire inedit. Rezultatul: in doar sase saptamani a pierdut 18 kilograme. Creatoarea de moda nu a descoperit dieta minune, dar cu ajutorul unor cercei inventati de niste medici israelieni a reusit sa piarda din greutate. Timp de sase saptamani, designerul a purtat in urechi niste cercei speciali, doua ace milimetrice, care au actionat pe meridianele energetice. Acest program de slabire are la baza principiile acupuncturii, iar purtarea cerceilor miraculosi se face in paralel cu o dieta personalizata.

"Prima saptamana a fost mai grea – a spus Laura Olteanu – in primele patru zile, am mancat doar branza de vaci dietetica. Dupa aceea, regimul devine usor si placut, ai voie sa mananci nelimitat carne, salate si
muraturi. Prima saptamana, insa, trebuie respectata cu sfintenie! Daca ai gresit, o iei de la capat!". in prima saptamana, Laura a slabit patru kilograme, dupa o luna pierduse mai mult de zece kilograme, iar acum, la
sase saptamani de la inceperea programului de slabire, cantarul arata cu aproape 20 de kilograme mai putin. "inainte de acest program, am facut si o lipoaspiratie, dar medicii nu au reusit sa-mi scoata mai mult de doua kilograme de grasime. Sana, prietena mea si unul dintre medicii care m-au tratat, mi-a spus cand m-a vazut, la un moment dat, ca seman cu un hipopotam mititel! Atunci m-am ambitionat si am decis ca este timpul sa schimb ceva in viata mea!", a mai povestit creatoarea de moda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.